ניוקי אגוזי לוז עם זיגוג מרווה
ניוקי אגוזי לוז עם זיגוג מרווה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מים, מרק עוף פחות נתרן, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ניוקי בחמאה מרווה, ניוקי חמאה מרווה, ו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ניוקי, לשלב 1/4 כוס מים ותפוחי אדמה צלחת בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה; מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה. מגניב 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב תפוחי אדמה, קמח 3/4 כוס, ארוחה אגוזי לוז, והבא 3 מרכיבים (דרך חלמון ביצה); לערבב היטב. ללוש עד חלקה (כ 2 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך חבל באורך 12 אינץ'.
חותכים כל חבל ל 20 חתיכות; לגלגל כל חתיכה לכדור. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), באמצעות האגודל שלך, לגלגל את חתיכת הבצק במורד הקוצים של מזלג משוריין קל (ניוקי יהיה רכסים בצד אחד ואת indention בצד השני).
מניחים ניוקי על תבנית אפייה מקומטת קלות.
להביא מים גלון 1 לרתיחה בסיר גדול.
כדי להכין זיגוג, להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
להוסיף 1 שן שום טחון למחבת; לבשל 30 שניות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מערבבים מרווה, 1/4 מלח כפית, ופלפל.
מוסיפים חצי ניוקי למים רותחים; מבשלים 3 דקות או עד לסיום (ניוקי יעלה אל פני השטח).
הסר ניוקי מבושל עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי לא מבושל הנותרים.
מגישים טפטוף עם זיגוג חם.