קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ניוקי אפוי עם טונה, זיתים וצלפים

ניוקי אפוי עם טונה, זיתים וצלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי אפוי עם טונה, זיתים צלפים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טונה, צלפים, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: טונה צרובה בזיתים, צלפים, פלפלים ועגבניות, פטוצ'יני טונה איטלקי בן 20 דקות עם עגבניות, צלפים וזיתים, ו אמנון אפוי עם עגבניות, זיתים וצלפים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו