קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

ניוקי בטטה עם מרווה מטוגנת וערמונים מגולחים

ניוקי בטטה עם מרווה מטוגנת וערמונים מגולחים
ניוקי בטטה עם מרווה מטוגנת וערמונים מגולחים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם אגוז מוסקט, parmigiano-רג'יאנו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם בייקון ומרווה, ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פירס russet ובטטות במספר מקומות עם מזלג, ואז אופים במחבת גיליון 4 צדדית עד רק במכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מגניב תפוחי אדמה מעט, ולאחר מכן לקלף בכוח דרך ricer למחבת גיליון, מתפשט בשכבה אפילו. תפוחי אדמה מגניבים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קמח קל 2 או 3 דפי אפייה גדולים או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הכה יחד ביצה, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לאסוף תפוחי אדמה לתוך תלולית במחבת, באמצעות מגרד מאפה אם יש לך אחד, וליצור באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים תערובת ביצה לתוך טוב, ואז ללוש לתוך תפוחי אדמה. ללוש גבינה וקמח 1/2 כוסות, ואז ללוש, הוספת קמח יותר לפי הצורך, עד שהתערובת יוצרת בצק חלק אך מעט דביק. אבק העליון בקלילות עם כמה קמח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
חותכים בצק ל 6 חתיכות. טופס 1 חתיכת בצק לתוך חבל בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
לחתוך חבל לחתיכות 1/2 אינץ'. מגלגלים בעדינות כל חתיכה לכדור ואבק קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חזור עם הנותרים 5 חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
סובב מזלג מעל ולהחזיק בזווית של 45 מעלות, עם טיפים של tines לגעת משטח עבודה. עבודה עם 1 בכל פעם, לגלגל ניוקי למטה מזלג tines, לחיצה עם האגודל, כדי להפוך רכסים בצד 1.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
להעביר ניוקי כפי שנוצר על דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים שמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ. מטגנים עלי מרווה ב 3 קבוצות, ערבוב, עד שהם הופכים רק צל בהיר פריך (הם ימשיכו פריך כפי שהם מגניבים), על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
ערמונים מטגנים ב 3 קבוצות, ערבוב, עד זהב פריך, על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
4
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח. מילואים שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים חמאה לשמן במחבת עם 1/2 כפית מלח ומבשלים עד זהוב חום, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום.
1
מוסיפים חצי ניוקי לסיר פסטה של מים רותחים מלוחים ומערבבים. מבשלים עד שהם צפים אל פני השטח, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
העברה עם כפית מחוררת למחבת עם רוטב חמאה. לבשל ניוקי הנותרים באותו אופן, העברה למחבת כמו מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חום ניוקי במחבת מעל חום בינוני, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים זרועים מרווה מטוגנת וערמונים וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1
* ניוקי מבושל יכול להיות קפוא (הראשון בשכבה 1 על תבנית אפייה, ולאחר מכן הועבר שקית sealable) עד 1 חודש. אין להפשיר לפני הבישול. * ערמונים ניתן פרוס 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב.* רוטב וציפוי ניתן חצוי; לעשות מתכון מלא של ניוקי להקפיא חצי ממנו.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®