ניוקי בטטה עם מרווה מטוגנת וערמונים מגולחים
ניוקי בטטה עם מרווה מטוגנת וערמונים מגולחים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם אגוז מוסקט, parmigiano-רג'יאנו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם בייקון ומרווה, ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי בטטה עם מייפל קינמון חמאה חומה.
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
פירס russet ובטטות במספר מקומות עם מזלג, ואז אופים במחבת גיליון 4 צדדית עד רק במכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מגניב תפוחי אדמה מעט, ולאחר מכן לקלף בכוח דרך ricer למחבת גיליון, מתפשט בשכבה אפילו. תפוחי אדמה מגניבים לגמרי.
קמח קל 2 או 3 דפי אפייה גדולים או קו עם נייר קלף.
הכה יחד ביצה, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה.
לאסוף תפוחי אדמה לתוך תלולית במחבת, באמצעות מגרד מאפה אם יש לך אחד, וליצור באר במרכז.
יוצקים תערובת ביצה לתוך טוב, ואז ללוש לתוך תפוחי אדמה. ללוש גבינה וקמח 1/2 כוסות, ואז ללוש, הוספת קמח יותר לפי הצורך, עד שהתערובת יוצרת בצק חלק אך מעט דביק. אבק העליון בקלילות עם כמה קמח.
חותכים בצק ל 6 חתיכות. טופס 1 חתיכת בצק לתוך חבל בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
לחתוך חבל לחתיכות 1/2 אינץ'. מגלגלים בעדינות כל חתיכה לכדור ואבק קל עם קמח.
חזור עם הנותרים 5 חתיכות של בצק.
סובב מזלג מעל ולהחזיק בזווית של 45 מעלות, עם טיפים של tines לגעת משטח עבודה. עבודה עם 1 בכל פעם, לגלגל ניוקי למטה מזלג tines, לחיצה עם האגודל, כדי להפוך רכסים בצד 1.
להעביר ניוקי כפי שנוצר על דפי אפייה.
מחממים שמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ. מטגנים עלי מרווה ב 3 קבוצות, ערבוב, עד שהם הופכים רק צל בהיר פריך (הם ימשיכו פריך כפי שהם מגניבים), על 30 שניות לכל אצווה.
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח.
ערמונים מטגנים ב 3 קבוצות, ערבוב, עד זהב פריך, על 30 שניות לכל אצווה.
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח. מילואים שמן במחבת.
מוסיפים חמאה לשמן במחבת עם 1/2 כפית מלח ומבשלים עד זהוב חום, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים חצי ניוקי לסיר פסטה של מים רותחים מלוחים ומערבבים. מבשלים עד שהם צפים אל פני השטח, כ -3 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למחבת עם רוטב חמאה. לבשל ניוקי הנותרים באותו אופן, העברה למחבת כמו מבושל.
חום ניוקי במחבת מעל חום בינוני, ערבוב למעיל.
מגישים זרועים מרווה מטוגנת וערמונים וגבינה מגוררת.
* ניוקי מבושל יכול להיות קפוא (הראשון בשכבה 1 על תבנית אפייה, ולאחר מכן הועבר שקית sealable) עד 1 חודש. אין להפשיר לפני הבישול. * ערמונים ניתן פרוס 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב.* רוטב וציפוי ניתן חצוי; לעשות מתכון מלא של ניוקי להקפיא חצי ממנו.