קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

ניוקי השני.

ניוקי השני.
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. זרוק תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז, להתקרר מעט, לקלף. מחית תפוחי אדמה עם מזלג, masher או ricer.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
3
מניחים בקערה גדולה ולעשות באר במרכז. שים חמאה היטב ולאפשר להמיס. כאשר פירה יש מקורר, ללוש מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחלקים בצק למנות בגודל אגרוף. על משטח משוריין, לגלגל כל חלק לתוך חבל ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
חותכים את החבלים לחתיכות אינץ ' אחד.
6
מגלגלים כל חתיכה עם מזלג למרקם ייחודי.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. ירידה בניוקי ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד שהם צפים למעלה; לנקז ולשרת עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ניוקיניוקי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר