ניוקי השני.
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. זרוק תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
ניקוז, להתקרר מעט, לקלף. מחית תפוחי אדמה עם מזלג, masher או ricer.
מניחים בקערה גדולה ולעשות באר במרכז. שים חמאה היטב ולאפשר להמיס. כאשר פירה יש מקורר, ללוש מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מחלקים בצק למנות בגודל אגרוף. על משטח משוריין, לגלגל כל חלק לתוך חבל ארוך.
חותכים את החבלים לחתיכות אינץ ' אחד.
מגלגלים כל חתיכה עם מזלג למרקם ייחודי.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. ירידה בניוקי ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד שהם צפים למעלה; לנקז ולשרת עם רוטב עגבניות.