ניוקי עם פסטו אגוזים-אורוגולה
זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. אם יש לכם ארוגולה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ניוקי ריקוטה עם ארוגולה פסטו ופנצ'טה, ניוקי דלעת עם פסטו אגוז חמוציות, ו פסטו אגוז ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 4 כוסות ארוגולה, 1 גבינת פרמזן כוס, אגוזי מלך, מלח ופלפל במעבד מזון ודופק עד incorporated, 30 שניות. עם מנוע פועל, רסס בשמן זית ומים, ולעבד עד חלקה, עוד 30 שניות, הוספת מים נוספים על ידי כף אם יש צורך.
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה; ניקוז. להחזיר ניוקי לסיר ולהוסיף פסטו.
מחלקים הנותרים 2 כוסות ארוגולה בין 4 קערות לזרוק עם ניוקי.
מפזרים עם פרמזן שנותר ומגישים מיד.