ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי עם שרימפס, אספרגוס, ו פסטו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 408 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מים, צנוברים, שום בבקבוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ו תוצרת בית ריקוטה ניוקי עם אספרגוס פסטו.
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
הוסף ניוקי למחבת; לבשל 4 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה על פני השטח).
הסר עם כפית מחוררת; מניחים בקערה גדולה.
הוסף אספרגוס ושרימפס למחבת; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
הוסף תערובת שרימפס לניוקי.
שלב הנותרים 1 כף מים, בזיליקום, הבא 4 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים.
טפטוף שמן דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת בזיליקום לתערובת שרימפס; זורקים למעיל.