קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט

ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט
ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, עגבניות מבושלות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט, ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות.

הוראות

1
כדי להכין את הניוקי, בעדינות לערבב את הגבינה, חלמונים, מלח, אגוז מוסקט בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
באמצעות הידיים שלך, לקפל את הקמח בהדרגה לתערובת הגבינה. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר קמח, תלוי כמה טוב הגבינה נוקזה. לעבוד את הבצק עד שהוא יוצר כדור רופף. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל אחד לתוך חבל ארוך על 3/4 אינץ ' בקוטר. קל אבק כל חבל עם קמח כדי למנוע דבק כאשר אתה חותך אותם לתוך ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק אותו קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
חותכים את החבלים לחתיכות באורך 3/4 אינץ ' ומעבירים כל חתיכה לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אתה יכול לבחור להשאיר את הניוקי בחתיכות אלה או ללכת צעד אחד קדימה על ידי גלגול כל חתיכה לתוך כדור. השתמש באגודל שלך, בחלק האחורי של מזלג, או משוט ניוקי קטן לעשות חריצים בצד אחד של הכדורים והזחה קטנה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6
מעבירים את הניוקי לתבנית האפייה ומקררים, חשופים, עד 24 שעות. (אין לכסות עם מטלית לחה או הניוקי יהיה לרכך. לאחר ניוקי יבש במשך 24 שעות במקרר, הם יכולים להיות מועברים מיכל פלסטיק נוקשה קפוא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
תן להם להפשיר לפני הבישול.
8
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. בעדינות לזרוק את ניוקי לתוך המים ומבשלים כ 2 דקות, או עד ניוקי בוב על פני השטח. כאשר הם עושים, לבשל במשך 1 דקה יותר ולאחר מכן לנקז, בהזמנת כ 1/4 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
כדי להכין את רוטב העגבניות, לחמם את העגבניות על חום בינוני גבוה. רזה או משוחרר עם קצת מי פסטה. מערבבים ב 1/2 כוס שמן זית והחמאה עד החמאה משולבת. זרוק את הניוקי עם רוטב העגבניות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ניוקיניוקי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10
מחלקים את הניוקי בין 4 צלחות הגשה טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ניוקיניוקי
1
כדי לנקז את גבינת ריקוטה, לעטוף אותו בעובי כפול של גזה ולהשהות את כדור הגבינה מעל קערה, או לשים את הגבינה עטופה מסננת בסדר רשת או chinois נח על שפת קערה. מקררים בין לילה כדי לתת למי גבינה (נוזל) זמן לנקז מהגבינה לתוך הקערה. זרוק את המי גבינה. הגבינה תהיה די יבשה.קמח הפיצה טיפו 00 המשמש במתכון זה הוא קמח איטלקי מתאים לפיצה ופסטה. (אין להחליף את קמח Tipo מאפה 00!) מספר האפסים מתייחס עד כמה דק הקרקע הקמח הוא, עם אפס אחד כלומר הקמח הוא קרקע פחות דק מאשר קמח כפול אפס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
5
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר