קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה ללא גלוטן

ניוקי תפוחי אדמה ללא גלוטן
ניוקי תפוחי אדמה ללא גלוטן נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1032 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח אורז, תפוחי אדמה חלודים, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי תפוחי אדמה ללא גלוטן עם בייקון וראגו בזיליקום, ניוקי ללא גלוטן, ו ניוקי טבעוני ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למרכז המיקום האמצעי ולחמם מראש תנור ל 400°f. פירס תפוחי אדמה כמה פעמים עם סכין ומניח על תבנית אפייה. צולים עד מכרז, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
תנורתנור
2
הסר תפוחי אדמה מהתנור ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מקציפים יחד קמח אורז לבן וקמח אורז מתוק. באמצעות תערובת הקמח, קמח הדלפק שלך. לקלף את תפוחי האדמה ולעבור דרך מעתיק תפוחי אדמה על הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
מקציףמקציף
4
לטאטא יחד ביצים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים מעל תפוחי האדמה. לעבוד את תערובת הביצים לתוך תפוחי אדמה עם מגרד ספסל או מזלג עד תפוחי אדמה מתחילים להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה
6
התערובת תהיה דביקה.
7
עבודה כוס אחת של תערובת הקמח לתוך תערובת תפוחי אדמה. התחל על ידי עבודה הקמח לתוך תערובת תפוחי אדמה עם מגרד ספסל או מזלג. ברגע שהבצק מתחיל להיווצר, להתחיל ללוש את הבצק ביד עד שכל הקמח משולב. הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק. אם זה, להוסיף את תערובת הקמח הנותרת, על 1/4 כוס בכל פעם. (ניתן לבדוק את הניוקי על ידי הרתחת סיר קטן של מים ובישול חתיכת בצק קטנה. הניוקי צריך להחזיק מעמד.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מחלקים את הבצק לרבעים. לאחר מכן, כפי שאתה עובד עם זה, לחתוך כל רבע לשניים. מכסים את הבצק שנותר במגבת נייר לחה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מרדדים כל בצק שמיני לבול עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
10
חותכים לחתיכות בגודל ביס. צורה על ידי לחיצה על הזחה קטנה לתוך כל ניוקי או לגלגל את הניוקי מעל מזלג או לוח ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
העברת ניוקי בצורת לתבנית אפייה מקומטת באורז לבן. ניוקי בצורת יכול להיות קפוא או מבושל מיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מניחים גיליון אפייה מלא ניוקי במקפיא. לאחר ניוקי קפוא, להעביר שקית מקפיא פלסטיק. ניוקי עשוי להיות קפוא עד חודשיים. Cook as directed below.To מבשלים: מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים. מבשלים חצי ניוקי טרי או קפוא במים רותחים עד שהם צפים, כארבע דקות. (לטעום ניוקי אחד כדי להבטיח שהוא מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סירסיר
2
הסר את הניוקי מהמים עם רחפן ולהעביר לקערה או סיר של רוטב. חזור עם ניוקי הנותרים. אם ניוקי חייב להיות מוחזק במשך יותר מרגע, טפטוף עם שמן לזרוק כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רוטברוטב
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
קערהקערה
סירסיר