ניוקי תרד וריקוטה
ניוקי תרד וריקוטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, פלפל טחון, נדיב של אגוז מוסקט הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ניוקי תרד ריקוטה, ניוקי תרד וריקוטה, ו ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים רק עד נבול, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
ניקוז. לסחוט נוזל. קוצצים תרד.
מערבבים תרד, ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, 1/2 כוס קמח, חלמונים ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה עד צורות בצק דביק מעט.
אבקת אפיית גיליון עם קמח. עבודה בקבוצות ושימוש בידיים משוריינות, לגלגל בצק 1/4 כוס על משטח עבודה משוריין כדי ליצור חבל 5 אינץ ' ארוך.
חותכים חבל לחתיכות 1 אינץ'.
מגלגלים כל חתיכה בין כפות הידיים כדי ליצור סגלגל.
להעביר ניוקי להכין תבנית אפייה. חזור על גלגול, חיתוך ועיצוב עם הבצק שנותר. עבודה בקבוצות, להוסיף ניוקי לסיר של מים מלוחים רותחים; לבשל עד ניוקי לעלות על פני השטח. לבשל 4 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להסיר ניוקי מן המים; לנקז.
יוצקים חמאה על ניוקי; לזרוק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם ב 400°f תנור על 10 דקות.)
מפזרים 1/2 כוס פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.