נפוליאונים בטעם קרמל ותפוח
נפוליאונים בטעם קרמל-תפוח עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 535 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוחים escalloped של stouffer, מים, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נפוליאונים קרמל פקאן, שוקולד קרמל ונפוליאונים בטעם תות, ו נפוליאונים מנגו עם קרמל ושמנת.
הוראות
פתח 1 גיליון מאפה, לחתוך 9 (3 1/3 אינץ') ריבועים.
מניחים על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 400 במשך 10 עד 13 דקות; להפריש.
הפשרת תפוחים escalloped במיקרוגל בינוני (50% כוח) במשך 6 עד 7 דקות.
בואו לעמוד 2 דקות. תניח בצד.
חום הקצפת קרם בסיר בינוני על אש נמוכה; להסיר קרם מחום.
מבשלים סוכר, 1/4 כוס מים, ומיץ לימון על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות או עד התערובת הופכת צבע ענבר. בהדרגה לשפוך תערובת סוכר לתוך הקצפת שמנת, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות.
לפצל כל אופק מרובע מאפה-טלי לשניים.
שכבה תחתונה חצאים באופן שווה עם 2 כפות escalloped תפוחים. כפית חצי רוטב קרמל באופן שווה על חצאים, ומפזרים באופן שווה עם חצי פקאן. חזור על הנוהל.