תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל נקטרינה טארט טאטן. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 285 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אפרסק-נקטרינה טארט טאטן, טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים 1 נקטרינה לשניים. רבע נקטרינה חצי ואת 6 נקטרינות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
3
שלב סוכר, מים, ומיץ במחבת נירוסטה 12 אינץ'. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר הוא זהב (לא מערבבים).
מרכיבים שתצטרך
מיץ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
5
בואו לעמוד 3 דקות.
6
מקום נקטרינה חצי, לחתוך בצד למטה, במרכז תערובת סוכר; לארגן רבעי נקטרינה, לחתוך בצד למטה, סביב המרכז. החזירו את המחבת לחום בינוני. מבשלים 10 דקות או עד תערובת סוכר הוא מבעבע (לא לערבב).
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום; תן לעמוד 3 דקות.
8
רול בצק עוגה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
גלול
9
מניחים בצק על תערובת נקטרינה, בצק מתאים בין נקטרינות ומחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מהתנור, וקריר במשך 10 דקות. בזהירות להפוך טארט על צלחת הגשה.