נקניק איטלקי חם
נקניק איטלקי חם דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 404 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, חזיר טחון, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזיר הקרקע לתוך קערה גדולה. מתבלים במלח, מלח שום, פלפל שחור ופפריקה. בבלנדר או מעבד מזון, למזג יחד את השמן, זרעי אניס, זרעי שומר פתיתי פלפל אדום.
מערבבים הכל לתוך חזיר הקרקע עד מעורבב היטב. מקררים למשך 24 שעות כדי שהטעמים יתערבבו. תיק להקפיא במנות שמתאימות לצרכים שלך.