נקניק איטלקי חם ופסטה עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לכם נקניקיות, בצל, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו נקניק איטלקי ופסטה עגבניות מיובשות, פסטה עם נקניק איטלקי, קציצה, פטריות ויין אדום רוטב עגבניות, ו פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הפטוצ ' יני על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
2
לנקז ולהניח בצד. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים כ 5 דקות, באמצעות כף עץ כדי להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהעורות מתפוצצים, בערך 8 דקות. מערבבים בחומץ, מלח ופלפל.