נקניק איטלקי עם ענבים אדומים
המתכון נקניק איטלקי עם ענבים אדומים מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 6439 קלוריות, 260 גרם חלבון ו 573 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ענבים, ליווי: ירקות מוקפצים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: רוטיני שמנת עם נקניק איטלקי וענבים קלויים, נקניקיות איטלקיות עם פלפלים וענבים, ו פסטה עם נקניק וענבים אדומים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז מבשלים נקניקיות, מתהפכים פעם אחת, עד משחימים היטב, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים ענבים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהנקניקיות מבושלות דרך והענבים מתרככים, 10 עד 12 דקות. מערבבים בחומץ ומלח ופלפל לפי הטעם.