נקניק איטלקי עם רוטב עגבניות-פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 602 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם בצל, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כריך נקניק איטלקי וסנדוויץ ' פונטינה עם בצל, פלפלים, שומר ועגבניות מיובשות, משולשי פלפל אדום עם תבלין איטלקי, ו פלפל אדום ועגבניות.
הוראות
1
מסננים עגבניות, שומרים מיץ, מניחים עגבניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
2
נקניק חום קישורים במחבת nonstick מעל חום בינוני 4 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מיץ עגבניות שמורות ומים כוס 1; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מבושל היטב.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.