נקניק איטלקי-פטריות ממולאות
מתכון זה מ טעם הבית דורש רצועות בייקון, פטריות, קישורי נקניקיות הודו וגבינת שמנת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פטריות ממולאות איטלקיות עם נקניק, פטריות ממולאות נקניקיות איטלקיות, ו פטריות ממולאות עם נקניק איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מוציאים גבעולים מפטריות וקוצצים; הניחו כובעי פטריות בצד. במחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים גבעולי פטריות ונקניק עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה.
מוסיפים את גבינת הצ ' דר, הבצל ותערובת הנקניקיות. כף לתוך כובעי פטריות.
מקום 15-ב. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 לום במשך 20 דקות.
אופים 3-5 דקות יותר או עד לחימום.
מגישים חם. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פטריות ממולאות בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)]()
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.