קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות76
מגזין

נקניק ברווז וקסולה שעועית לבנה

נקניק ברווז וקסולה שעועית לבנה
נקניק ברווז וקסולט שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2495 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 189 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, עלי דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז, שעועית לבנה מטוגנת עם רוטב קסולה, ו תבשיל ברווז ונקניקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשטוף את השעועית היטב ולשים אותם בתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף מספיק מים לשעועית כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' ולהגדיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה במשך 2 דקות, להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
שים את נקניק הברווז על תבנית אפייה ומניח אותו בתנור במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר ולתת מגניב. הנקניק לא יהיה מבושל באופן מלא דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מוסיפים את כל הבצל, גזר שלם, שניים מנתיבי הקורנית, ושלושה מעלי המפרץ לשעועית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
הוסף עוד מים לסיר כדי לכסות שוב על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ולתת להתבשל עד השעועית הם בעיקר רך אבל עם עדיין קצת לנשוך אותם, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
כמו שעועית לבשל, לשים את הבייקון למחבת גדולה במקום על אש בינונית. מבשלים עד פריך ולהעביר את הבייקון לצלחת נייר towellined לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסננים את כל אבל על 1 כף שומן הבייקון מן המחבת ולהוסיף את שמן הזית. חזור לחום והוסף את הבצל לקוביות, גזר פרוס, ושום ומבשל את התערובת על אש נמוכה במשך 20 דקות, עד הבצל מתחיל להפוך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חותכים הן את נקניק הברווז והן את הנקניק על הטיה לחתיכות בעובי אינץ ' ולהוסיף אותם לתערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
נקניקייהנקניקייה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ברווז שלםברווז שלם
11
מוסיפים את עלי המפרץ הנותרים ואת ענפי הקורנית ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את היין, מרק, רסק עגבניות, מלח ופלפל. להעלות את החום גבוה, להביא את התערובת לרתיחה. מערבבים היטב כדי לפזר את רסק עגבניות ולהוריד את החום. אפשר לתערובת להתבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
הסר את כל הבצל והגזר מהשעועית והוסף את תערובת הירקות והנקניק לעציץ, ומשאיר את הסיר על אש נמוכה. מערבבים היטב לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
תן לקסולט להתבשל במשך 15 עד 20 דקות, או עד שרוב תערובת היין נספגה על ידי השעועית. כף לתוך תבשיל קדרה ומגישים עם באגט פריך בצד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;