נקניק וגבינה ארוחת בוקר קיש
קיש חזיר וגבינה לארוחת בוקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 363 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה חומים חשיש, גבינת מונטריי ג'ק, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לסחוט כל לחות עודפת מתפוחי האדמה ולשלב אותם עם חמאה מומסת או מרגרינה בקערה קטנה. לחץ על תערובת זו לתחתית וצדדים של מחבת פאי 10 אינץ ' ungreased.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 25 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולסדר את החזיר והגבינה באופן שווה על תפוחי האדמה. בקערה קטנה נפרדת, להכות יחד את הביצים ואת השמנת.
שפוך את זה על הנקניק והגבינה.
להחזיר מחבת לתנור ואופים במשך 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד פודינג יש להגדיר לחלוטין.