נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל
נקניק & מלית קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1030 קלוריות. 301 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, שמן חמניות, מרמיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. נסו שורש ירקות ופנצ'טה קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, קרפדת נקניק ותפוח-in-the-חור, ו קרפדה-In-The-חור עם רוטב בצל ועגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, אבקת חרדל, ביצים וחלב עם קמצוץ טוב של מלח עד חלקה. השאר לנוח לפחות 30 דקות.
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח ומבשלים 10-15 דקות עד רך באמת. בינתיים, לפצות את המילוי בעקבות הוראות חבילה, הוספת מרווה. לגרוף רבע מהבצל ולהוסיף אלה לתערובת המילוי, גם להשאיר את השאר במחבת לרוטב.
תנור חום 230c / 210c מאוורר / גז
לעצב את המילוי לתוך 8 כדורים בגודל אגוז.
יוצקים את השמן הנותר לתוך פח או צלחת צלייה גדולה ומברישים אותו על כל הקרקעית והצדדים.
מוסיפים את הנקניקיות ואת כדורי המילוי, ומבשלים 15 דקות.
הסר את הפח מהתנור, לשחרר את הנקניקיות ואת המילוי מהחלק התחתון של הפח אם הם דבק, ואז לשפוך על הבלילה נח. להחזיר את הפח לתנור על מדף גבוה באמצע, אבל לתת לו מקום לעלות.
אופים במשך 35-40 דקות עד נפוח וזהב לא להתפתות לפתוח את דלת התנור מוקדם יותר או הבלילה עלולה לשקוע.
בעוד הקרפדה בתוך החור מתבשלת, תכיני את הרוטב.
מוסיפים את הקמח, צ ' אטני בצל ומרמיטה למחבת הבצל ומערבבים למשחה. מבשלים 2 דקות עד מבעבע, ואז לשפוך את המניה, לאט לאט, ערבוב ברציפות כך שהוא לא הולך גבשושי. בועה עבור 5 דקות ועונה במידת הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.