קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל

נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל
נקניק & מלית קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1030 קלוריות. 301 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, שמן חמניות, מרמיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. נסו שורש ירקות ופנצ'טה קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, קרפדת נקניק ותפוח-in-the-חור, ו קרפדה-In-The-חור עם רוטב בצל ועגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח, אבקת חרדל, ביצים וחלב עם קמצוץ טוב של מלח עד חלקה. השאר לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח ומבשלים 10-15 דקות עד רך באמת. בינתיים, לפצות את המילוי בעקבות הוראות חבילה, הוספת מרווה. לגרוף רבע מהבצל ולהוסיף אלה לתערובת המילוי, גם להשאיר את השאר במחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תנור חום 230c / 210c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לעצב את המילוי לתוך 8 כדורים בגודל אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
יוצקים את השמן הנותר לתוך פח או צלחת צלייה גדולה ומברישים אותו על כל הקרקעית והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את הנקניקיות ואת כדורי המילוי, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
הסר את הפח מהתנור, לשחרר את הנקניקיות ואת המילוי מהחלק התחתון של הפח אם הם דבק, ואז לשפוך על הבלילה נח. להחזיר את הפח לתנור על מדף גבוה באמצע, אבל לתת לו מקום לעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים במשך 35-40 דקות עד נפוח וזהב לא להתפתות לפתוח את דלת התנור מוקדם יותר או הבלילה עלולה לשקוע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בעוד הקרפדה בתוך החור מתבשלת, תכיני את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מוסיפים את הקמח, צ ' אטני בצל ומרמיטה למחבת הבצל ומערבבים למשחה. מבשלים 2 דקות עד מבעבע, ואז לשפוך את המניה, לאט לאט, ערבוב ברציפות כך שהוא לא הולך גבשושי. בועה עבור 5 דקות ועונה במידת הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות