אם יש לכם עלי דפנה, עגבניות משומר, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Jambalaya עוף ונקניק, Jambalaya עוף ונקניק, ו Jambalaya עוף ונקניק (מתכונים דומים).
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו Fableist עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.