נקניק ופלפל פריטטה
נקניק ופלפל פריטטן נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פרמיג'אנו-רג' יאנו, נקניק, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. נסו נקניק, פלפל אדום ופריטטה פטה, נקניק, פלפל ופריטטה בצל, ו האכלת חברים: נקניק איטלקי, פלפל ופריטטה בצל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מצפים מחבת מטגן בגודל 10 אינץ ' עם שמן זית.
מוסיפים את הנקניקיה ומשחימים.
מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים עד שהם רכים.
בקערה מוסיפים את הפרמיג ' אנו לביצים הטרופות ומתבלים קלות במלח. בעזרת מרית גומי חסינת חום מערבבים את הביצים לתבנית עם הנקניקיה והפלפלים. מערבבים את הביצים לפיזור אחיד של הנקניקיה והפלפלים לאורך הביצים. לאחר שהביצים מתייצבות בתחתית ומסביב לדפנות התבנית, מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש למשך 7 עד 8 דקות או עד שהביצים מבושלות.
חותכים לטריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.