נקניק ופרוגי
נקניק ופירוגי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 988 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, פטריות חומות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו נקניקיות מעושנות, שיפודי תאנה ומנצ'גו פלוס לזכות בכרטיס מתנה ויזה $ 100 מנקניק ג' ונסונוויל, נקניקיית ארוחת בוקר אנגלית מיושנת (או קציצות נקניק), ו כריכי נקניק ופלפל מנקניקיית פייסנו של דנבר. (מתכונים דומים).
הוראות
תחמם את הגריל. שיפוד הנקניק ולתת לו להסתובב עד העור הוא blistered. בינתיים, העונה אספרגוס עם 2 כפות של שמן, מלח ופלפל, וגריל במשך כמה דקות. כאשר מקורר, לקצוץ לחתיכות 1 אינץ'. במחבת סאוט גדולה, חום 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד חום זהוב.
במחבת גדולה נוספת, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים את השום. מבשלים את השום עד קרמל, ולאחר מכן להוסיף את הצדפות ויין לבן. שים מכסה על המחבת כך שהצדפות פתוחות. ברגע שהם פותחים, להסיר את הצדפות ולהוריד את הקליפה העליונה. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם והחזיר, ומפזרים על גבי הצדפות. המשך בישול רוטב יין עד מופחת על ידי 1/
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, תכין את הפירוגיס.
מערבבים את הפטריות, ricotta ו בצל ירוק בקערה קטנה. עם חותך עוגיות בינוני, לגזור 6 סיבובים מעורות wonton.
מניחים כף קטנה של המילוי במרכז. לטבול את האצבע במים ולהפעיל אותו בקצוות של הסיבוב. מקפלים 1 צד מעל לעשות ירח 1/2 ולאטום, לחיצה למטה בזהירות לאורך קצה. חזור על שאר פרוגי.
מניחים את pirogi במים רותחים, ומבשלים עד wontons הם מכרז.
הסר מן המים, רסס עם קצת שמן זית.
כאשר נקניק מבושל, לחתוך אותו על ההטיה.
מניחים את הצדפות לאורך קצה קערת הגשה. לזרוק את האספרגוס, pirogi ונקניק קלות לערבב, וכפית לתוך מרכז הקערה.