רוטב נקניק וקייל הודיה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משרת 8 . אם יש לכם כרוב, ציר הודו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו הודו צלוי ורמונט עם רוטב גיבלט ורוטב נקניק ומרווה, לחג ההודיה, נקניק איטלקי ורוטב אורז עם כרוב וחמוציות, ו רוטב לחם תירס לחג ההודיה של התינוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה תבשיל תבשיל של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להזהבה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים את הכרישה והדלעת ומתבלים בכפית 1 כל מלח ופלפל; מבשלים עד שהכרישה רכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את הקייל, זורקים ומכסים עד שהקייל נבול, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
6
מוסיפים את קוביות הפוקצ ' ה ואת 3 כפות החמאה הנותרות וזורקים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' ה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מקציפים את הביצה ומרק העוף בקערה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה את קוביות הפרמזן ו -1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את תערובת המרק על תערובת הלחם; מבשלים עד שהנוזל נספג בלחם, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מעבירים את תערובת הלחם לכלי הקדרה המוכן. מפזרים את הגבינה הגרוסה באופן שווה מעל ואופים עד להזהבה ומבושלת, כ-40 דקות. מניחים בצד למשך 5 דקות לפני ההגשה.