קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק כרוב חג ההודיה ההלבשה

נקניק כרוב חג ההודיה ההלבשה
רוטב נקניק וקייל הודיה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משרת 8 . אם יש לכם כרוב, ציר הודו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו הודו צלוי ורמונט עם רוטב גיבלט ורוטב נקניק ומרווה, לחג ההודיה, נקניק איטלקי ורוטב אורז עם כרוב וחמוציות, ו רוטב לחם תירס לחג ההודיה של התינוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה תבשיל תבשיל של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להזהבה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים את הכרישה והדלעת ומתבלים בכפית 1 כל מלח ופלפל; מבשלים עד שהכרישה רכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סכין קילוףסכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את הקייל, זורקים ומכסים עד שהקייל נבול, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
6
מוסיפים את קוביות הפוקצ ' ה ואת 3 כפות החמאה הנותרות וזורקים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
מקציפים את הביצה ומרק העוף בקערה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה את קוביות הפרמזן ו -1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את תערובת המרק על תערובת הלחם; מבשלים עד שהנוזל נספג בלחם, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מעבירים את תערובת הלחם לכלי הקדרה המוכן. מפזרים את הגבינה הגרוסה באופן שווה מעל ואופים עד להזהבה ומבושלת, כ-40 דקות. מניחים בצד למשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
צילום: אניטה קלרו