קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

נקניק סראנו ומזמביריו קרוסטיני

נקניק סראנו ומזמביריו קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ירך חזיר סראנו ו Membrillo Crostini. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו את שאור באגט, ממברילו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו המרכיב הסודי (membrillo): תפוח ואגסים Membrillo Tur, נקניק סראנו, זית, פטה וטילים עם קרוסטיני תוצרת בית, ו סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר קטן של מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. החמצת המטבעה על ידי הצפת העלים במשך 10 שניות במים הרותחים, ולאחר מכן מיד הצבת אותם במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את הנענע ממי הקרח והתייבש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
מניחים את עלי המנטה ושמן זית בבלנדר ופרה עד חלקה. הגדר את הבלנדר קפה בצד ולתת את השמן תלול לפחות 2 שעות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל אטום, כיסוי, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולסדר את החזיר בשכבה אחת על זה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד חזיר הוא חום פריך וזהוב, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מעבירים את החזיר למגבות נייר לניקוז וקריר, כ -10 דקות. בינתיים, למקם את membrillo בקערה קטנה ומערבבים עד חלקה. כאשר החזיר התקרר, להתפורר לחתיכות בגודל ביס ולהגדיר אותו aside.To להרכיב את crostini, להפיץ כפית גדושה של membrillo על כל פרוסה של באגט קלוי, ואז בראש עם כמה מתפוררים של בשר חזיר וגילוח של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
קרוסטיניקרוסטיני
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
טפטוף כמה טיפות של שמן מנטה על גבי ומגישים.זיווג משקאות: Bodegas Martín Códax Albariño, ספרד. מלוח, מתוק, ועשיר בטעם, מנה זו דורשת יין כדי לאזן אותו. מאז הנושא הוא ספרד, זה טוב ללכת עם יין ספרדי, במקרה זה Albariño פריך, lemony.
מרכיבים שתצטרך
אלברינואלברינו
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto