נקניק, עגבניות שרי, תבשיל חום חשיש
נקניק, עגבניות שרי, תבשיל חום חשיש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 374 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, רסק עגבניות, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה די גרוע. נסוארוחת בוקר חום עם נקניק, תבשיל ארוחת בוקר חום עם נקניק, ו נקניק מעושן ותבשילי תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת גדולה על חום בינוני; לבשל 8 דקות או עד השחמה, ערבוב כדי להתפורר נקניק. מערבבים 1/2 כוס מים, רסק עגבניות, מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור. תערובת כפית לתוך קערה גדולה.
להוסיף תפוחי אדמה ומוצרלה; לזרוק היטב. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. תניח בצד. לנגב את המחבת עם מגבת נייר.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעייל קלה עם ספריי בישול.
מוסיפים עגבניות למחבת; מבשלים 3 דקות או רק עד מחומם. מסדרים עגבניות בשכבה זוגית על תערובת תפוחי אדמה.
טפטוף עם מרק; מפזרים הנותרים 1/2 כפית פלפל. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים באופן שווה עם בזיליקום ופרמזן.
אופים 15 דקות נוספות או עד השחמה קלה.