נקניק עוף איטלקי ממולא Portabellas
נקניק עוף איטלקי ממולא Portabellas יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, כובעי פטריות פורטבלה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא בנקניק איטלקי ופירורי לחם, פלפלים ממולאים עם נקניק עוף איטלקי, אורז ותרד, ו Portabellas ממולא בגריל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מעל חום בינוני-גבוה, במחבת כבדה, בינונית לא דביקה, חום 1 כפית שמן.
מוסיפים נקניק קצוץ וטחון עד הנקניק מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים גבינת שמנת ופלפל כפית 1/4; לערבב היטב.
מברשת שני הצדדים של פטריות קלות עם שמן זית שנותר.
מניחים כובעי פטריות, חלל בצד למעלה, על תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס בישול שאינו מקל. מלא כל חלל בתערובת נקניק. מפזרים קלות כל אחד עם פרמזן.
אופים פטריות בתנור שחומם מראש במשך 7 עד 8 דקות או עד חם לאורך כל.
מפזרים כל עירית טחון לקישוט.