נקניק ריבס-צ'יפוטלה
נקניקיית ריבס-צ'יפוטלה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, יין אדום פורט, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו סלסת ריבס צ'יפוטלה, צ'ארד שוויצרי אנצ' ילדות שעועית שחורה עם רוטב ריבס צ'יפוטלה, ו פסטת צ'יפוטלה עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ריבס, פלפלים צ ' יפוטלה עם רוטב, נמל אודם, וסוכר לרתיחה בסיר; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד ריבס הוא רך, על 15 דקות.
מערבבים את תערובת ריבס-צ ' יפוטלה בבלנדר עד חלקה.
מניחים חזיר טחון בקערה גדולה ומערבבים היטב 2/3 מהרוטב המעורבב לתוך החזיר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. טופס על 2 כפות של תערובת החזיר לתוך פטי קטן ומטגנים את הקציצה עד השחמה וכבר לא ורוד, על 5 דקות לכל צד. לטעום את הקציצה ומערבבים הנותרים רוטב ריבס צ ' יפוטלה, מלח, ופלפל שחור לטעום לתוך תערובת חזיר מבושל (לא טעם חזיר מבושל).
משרים קליפות תירס במים חמים בקערה גדולה עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מחממים מעשן ל 250 עד 275 מעלות f (120 עד 135 מעלות C) ומוסיפים שבבי עץ למעשן.
לגרוף על 1/3 כוס כדי דל 1/2 כוס תערובת חזיר מתובל וליצור צורה נקניק; מקום לתוך קליפה תירס ספוג ולקשור את הקצוות של הקליפה עם חוט כדי לצרף את הנקניק. אם קליפה היא צרה מדי כדי לכסות נקניק כולו, להשתמש 2 קליפות לכל נקניק. חזור עם שאריות קליפות ותערובת חזיר.
נקניקיות עשן במעשן שחומם מראש עד מבושל היטב ומדחום לקרוא מיידית מוכנס באמצע הנקניק העבה ביותר קורא 160 מעלות F( 70 מעלות C), על 2 שעות.