קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

נקניק ריבס-צ'יפוטלה

נקניק ריבס-צ'יפוטלה
נקניקיית ריבס-צ'יפוטלה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, יין אדום פורט, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו סלסת ריבס צ'יפוטלה, צ'ארד שוויצרי אנצ' ילדות שעועית שחורה עם רוטב ריבס צ'יפוטלה, ו פסטת צ'יפוטלה עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא ריבס, פלפלים צ ' יפוטלה עם רוטב, נמל אודם, וסוכר לרתיחה בסיר; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד ריבס הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
יציאת Rubyיציאת Ruby
ריבסריבס
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולתת מגניב.
3
מערבבים את תערובת ריבס-צ ' יפוטלה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מניחים חזיר טחון בקערה גדולה ומערבבים היטב 2/3 מהרוטב המעורבב לתוך החזיר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזיר טחוןחזיר טחון
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. טופס על 2 כפות של תערובת החזיר לתוך פטי קטן ומטגנים את הקציצה עד השחמה וכבר לא ורוד, על 5 דקות לכל צד. לטעום את הקציצה ומערבבים הנותרים רוטב ריבס צ ' יפוטלה, מלח, ופלפל שחור לטעום לתוך תערובת חזיר מבושל (לא טעם חזיר מבושל).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פלפל שחורפלפל שחור
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
ריבסריבס
רוטברוטב
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
משרים קליפות תירס במים חמים בקערה גדולה עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים מעשן ל 250 עד 275 מעלות f (120 עד 135 מעלות C) ומוסיפים שבבי עץ למעשן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
8
לגרוף על 1/3 כוס כדי דל 1/2 כוס תערובת חזיר מתובל וליצור צורה נקניק; מקום לתוך קליפה תירס ספוג ולקשור את הקצוות של הקליפה עם חוט כדי לצרף את הנקניק. אם קליפה היא צרה מדי כדי לכסות נקניק כולו, להשתמש 2 קליפות לכל נקניק. חזור עם שאריות קליפות ותערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
תירסתירס
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
9
נקניקיות עשן במעשן שחומם מראש עד מבושל היטב ומדחום לקרוא מיידית מוכנס באמצע הנקניק העבה ביותר קורא 160 מעלות F( 70 מעלות C), על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח