נקניקיות hoisin דביקות
אם יש לך נקניקיות קוקטייל, זרעי שומשום, חרדל מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. נקניקיות עם רוטב בצל דביק, נקניקיות ריבה בצל דביקות, ו נקניקיות דביקות עם סלט תירס מתוק תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
Heat oven to 190C/170C fan/gas
Mix the hoisin sauce, honey, mustard and sesame seeds.
Add the sausages, tossing well to coat them.
Line a baking tray with foil and arrange the sausages on it, spaced apart. Smooth any remaining glaze on top of the sausages to make them extra sticky.
Bake for 20-25 mins until golden. Pack in a container, or wrap in foil, with some cocktail sticks.