נקניקיות איטלקיות עם ברוקולי רב ופולנטה
נקניקיות איטלקיות עם ברוקולי Rabe ו פולנטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, ברוקולי rabe, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברוקולי רב עם קרוטונים פולנטה, נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ו לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
Heat 2 tablespoons extra-virgin olive oil in heavy large skillet over medium heat.
Add sausages. Cover skillet and cook until sausages are brown and cooked through, about 8 minutes per side.
Transfer sausages to plate; tent with foil to keep warm.
Add garlic to drippings in same skillet and stir 30 seconds.
Add broccoli rabe and 1/2 cup broth. Cover skillet and cook until broccoli rabe is crisp-tender, about 8 minutes.
Meanwhile, heat 2 tablespoons oil in heavy large saucepan over medium heat.
Add polenta; mash with potato masher until smooth.
Mix in remaining 1/2 cup broth and cheese. Simmer until polenta is warmed through, about 5 minutes. Season polenta with salt and pepper.
Spoon polenta onto 2 plates. Top with sausages and broccoli rabe.