נקניקיות גרמניות מוקפצות עם בייקון ותפוחים כרוב כבוש
נקניקיות גרמניות מוקפצות עם בייקון ותפוח כרוב כבוש יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מים, נקניקיות, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: נקניקיות גרמניות עם תפוחים, כרוב כבוש ובצל, נקניקיות מחבת בגריל עם כרוב כבוש, ו פסיונים צלויים עם נקניקיות באפלו וסיידר מוגז כרוב כבוש.
הוראות
1
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, מחממים 2 כפות של השמן עד מנצנץ.
מוסיף את הבייקון ומבשל על חום גבוה בינוני עד השומן הוא שניתנו והבייקון הוא פריך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת נייר towellined.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את הבצל לתבשיל, מכסים חלקית ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, כ -20 דקות. הגבירו את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיף את היין, תפוח, גרגרי ערער, עלי דפנה, סוכר, 1 כפית מלח כשר ו 1/2 כפית פלפל ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המים והכרוב הכבוש. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל עד התפוח הוא מאוד רך, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחת
6
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ. נקב את הנקניקיות כמה פעמים עם מזלג ומבשל אותם על חום מתון, פונה מספר פעמים, עד הזהב ומחומם דרך, כ 8 דקות.