נקניקיות ועדשים עם שאלוט קלוי מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות אחד ועדשים עם שאלוט קלוי מתוק. מנה אחת מכילה עד 136 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 2169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו יין, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה קרועה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות איטלקיות עם עדשים, ו נקניקיות ראש השנה עם עדשים שום (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז ולחמם מראש את התנור ל 232°.
מחממים את השמן במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט ונקניקיות, ומתבלים במלח ופלפל. לנער את המעיל הכל בשמן, להעביר לתנור, ואופים עד שאלוט רכים ומקורמלים ואת הנקניקיות שלפוחיות, על 30 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
הסר סיר מהתנור ומניח על חום גבוה.
מוסיפים את היין, ומביאים לרתיחה. לגרד חתיכות חומות מתחתית המחבת, ולאחר מכן להוסיף עדשים, מים, ו herbes de Provence, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים עד הנוזל הוא התאדה בעיקר, על 3 דקות. מערבבים עשבי תיבול טריים ומגישים עם סלט ירוק ולחם.