קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

נקניקיות חזיר עם רוטב בצל מקורמל

נקניקיות חזיר עם רוטב בצל מקורמל
נקניקיות חזיר עם רוטב בצל מקורמל הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם נקניק חזיר, קמח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בשר חזיר ממולא עם בצל מקורמל-רוטב חמוציות, בשר חזיר פילה ואנצ'ילדות בצל מקורמל ברוטב אנצ' ילדה תוצרת בית, ו נקניקיות חזיר צלויות מרווה על מחית עם רוטב הבצל האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך, כ 10 דקות. מערבבים במלח וסוכר. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות, ולבשל 20 דקות. מערבבים בקמח, ולאחר מכן מוסיפים מרק. מערבבים היטב. מכסים, משאירים את המכסה מעט פתוח, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, להכין תנור broiler.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים נקניקיות על מחבת סמיכה; מניחים מתחת למטלית, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהעור חום כהה והנקניקיות מבושלות דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים רוטב בצל על נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה