נקניקיות חריפות בגריל עם מרמלדת בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות מתובלות בגריל עם מרמלדה בצל. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח ופלפל, נקניקיות חריפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נקניקיות ריבה בצל דביקות, טוסט מתוק ונקניק חם עם בצל צלוי מרמלדה ופלפלים אדומים, ו פסטרמה בגריל, שוויצרי, וריבה בצל מתוק על שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים לרכך אבל לא חום, על 8 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים, פתיתי הסוכר וצ ' ילה. מבשלים את הבצל עד שכמעט כל הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 12 דקות.
מוסיפים את חומץ תפוחים תפוחים ומבשלים עד המרמלדה עבה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות.
עבור נקניקיות בגריל: להכין גריל לחום בינוני גבוה.
מברישים את הנקניקיות בשמן. גריל את הנקניקיות, הפיכת אותם כל הזמן, עד זהוב ומבושל דרך, או כאשר מדחום לקרוא מיידית בתוך נקניק קורא על 165 מעלות F, על 14 דקות.
מניחים את הנקניקיות בגריל על גבי כל בגט העליון עם מרמלדת בצל וצ ' אטני עגבניות.
מרתיחים סיר מים. הכן קערה של מי קרח.
חותכים את גזע העגבניות באמצעות סכין קילוף. חותכים x רדוד בחלק התחתון של העגבניות. לצלול את העגבניות לתוך המים הרותחים במשך כמה שניות, באמצעות כף מחורצת.
מעבירים את העגבניות למי הקרח.
הסר את העגבניות לקלף את העור. חותכים את העגבניות בערך.
יוצקים את השמן לסיר בינוני וחום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, חומץ יין אדום וסוכר ומבשלים, מערבבים חצי דרך בזמן הבישול, עד שהתעבה מעט והעגבניות נשברו, כ -20 דקות.
מוסיפים את עשבי תיבול דה פרובנס ומפזרים מלח ופלפל. לבשל את chutney, על 5 דקות.
תן לצ ' אטני להתקרר מעט לפני ההגשה.