נקניקיות עוף באפלו
אם יש לכם חום גריל: בינוני-גבוה, עור על, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פסיונים צלויים עם נקניקיות באפלו וסיידר מוגז כרוב כבוש, נקניקיות עוף עם פולנטה, ו נקניקיות עוף עם סלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף, רוטב כנף באפלו, רוטב חריף, מלח, פפריקה, וקיין בקערה גדולה. להירגע עד מוכן לטחון.
לטחון את התערובת דרך מטחנת בשר, מצויד למות קטן, לתוך קערה להגדיר קרח.
באמצעות מצורף ההנעה של מערבל עומד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
להוסיף חומץ, להגדיל את המהירות בינוני, ומערבבים עד הנוזל משולב, על 1 דקה יותר.
טופס קציצת נקניק קטנה; מקום שאר תערובת נקניק במקרר. לבשל פטי במחבת קטנה על חום בינוני גבוה או על צלחת במיקרוגל עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים של נקניק במידת הצורך.
דברים נקניק לתוך תרמילי חזיר ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד שמוכנים לבשל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 71° כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.