נקניקיית נקניקיות עם כיסוני תירס יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פפריקה, ביצים, פלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. נסו נקניק אנדויל ומילוי לחם תירס, תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, ו עדשים עם נקניק אנדויל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, קאיין, פפריקה, מלח, פלפל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פלפל קאיין טחון
פפריקה
פלפל
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיף את הנקניק, תירס, ביצים, חלב ותימין. מערבבים את החמאה המומסת ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
חמאה
טימין
תירס
ביצה
חלב
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה באופן שווה מעיל המחבת. מצקת 2 עד 3 אונקיות של הבלילה לתוך המחבת וצורה לתוך פנקייק מיני. חזור למלא את המחבת. מבשלים 2 דקות לפני היפוך ובישול בצד השני. חזור עם הבלילה שנותרה.