קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

נשיקות סמבוקה

נשיקות סמבוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נשיקות סמבוקה. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גרידה כתומה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לובסטר Sambucan מעל פטוצ'יני, מילקשייק סמבוקה קפה, ו שוקולד לבן-קרם סמבוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הביצה ואת ריקוטה לתוך קערה והכה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סמבוקה, סוכר וגרידת תפוז מגוררת. הכה את התערובת שוב כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גרידה כתומהגרידה כתומה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
יוצקים על 1 אינץ ' של שמן למחבת, וחום עד חתיכה קטנה של לחם רוחשת כאשר אתה טיפה אותו למחבת וחום בכ -40 שניות (הטמפרטורה צריכה להיות על 177°). ושים עין על המחבת כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שמן כפית למדוד בעדינות טיפה כפיות מעוגלות של הבלילה ריקוטה לתוך המחבת; על 4 בכל פעם הוא לניהול. הנשיקות הקטנות תתנפח מעט ולהפוך זהב מתחת, אז להעיף אותם בזהירות עם יישום על פי בחירתך, לצבוע את הצד השני. תיזהר כי השמן לא מקבל חם מדי: להפוך את החום למטה אם הם בראונינג מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ברגע שהם זהובים בכל רחבי, להרים אותם עם כף מחוררת ומניחים אותם על צלחת מרופדת עם 1 או 2 גיליונות של מגבת נייר, כדי להיפטר מכל שמן עודף. המשך לבשל עד שכל התערובת משמשת עד, ואז לכבות את החום מתחת לשמן. לאחר הנשיקות התקררו קצת, לדחוף את הסוכר ' ממתקים דרך מסננת קטנה לאבק אותם עבה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אם אתה לא אוכל אותם מיד, פופ מראש מסוכר, נשיקות מבושלות על מתלה חוט על מחבת סדין בתנור 149°, ולשמור אותם חמים עד 1 שעה. אם כך נוטה, לשרת עם זריקה של סמבוקה או אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
נורהנורה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'