קציץ בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר איטלקי. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, חלב, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.
הוראות
מערבבים פירורי לחם וחלב בקערה גדולה.
מוסיפים בשר, חצי רוטב העגבניות והמרכיבים הנותרים; מערבבים רק עד מעורבב.
צור תערובת בשר לתוך כיכר סגלגל במחבת רדודה מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 1 שעה. כפית שאריות רוטב עגבניות מעל קציץ בשר; אופים 20 דקות. או עד קציץ בשר נעשה (160F).