קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

קציץ בשר איטלקי

קציץ בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר איטלקי. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, חלב, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פירורי לחם וחלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים בשר, חצי רוטב העגבניות והמרכיבים הנותרים; מערבבים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בשרבשר
4
צור תערובת בשר לתוך כיכר סגלגל במחבת רדודה מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים 1 שעה. כפית שאריות רוטב עגבניות מעל קציץ בשר; אופים 20 דקות. או עד קציץ בשר נעשה (160F).
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.