ס'מורס חמאת בוטנים מצופים שוקולד
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ס'מורס חמאת בוטנים מצופים שוקולד. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -5 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 883 קלוריות . 854 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו הצעות לקישוט: פיסטוקים, ממרח שוקולד ואגוזי לוז, ריבועי קרקרים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% .נגיסי בננה קפואים מצופים חמאת בוטנים מצופים שוקולד , עוגיות חמאת בוטנים מצופות שוקולד עם פרעצל וחטיפי ס'מורס ופירות יער ליום הס'מורס הלאומי - 10 באוגוסט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 שיפודי מתכת
מורחים כמות נדיבה של חמאת בוטנים על צד אחד של 8 ריבועי הקרקרים, ולאחר מכן מרחו את ממרח השוקולד-אגוזי לוז על צד אחד של 8 הריבועים האחרים.
משחילים את המרשמלו על שני שיפודי מתכת וצולים בזהירות על להבה על הכיריים.
מניחים מרשמלו קלוי אחד על כל אחד מקרקרי הגרהם המצופים בחמאת בוטנים. מעליהם מניחים את הקרקרים המצופים שוקולד ומחדירים בעדינות.
המיסו את קליפת השקדים הלבנים ושוקולד החלב בקערות זכוכית נפרדות המונחות מעל מים רותחים. הניחו בצד להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על השוקולד מומס.
כאשר התוספות בטמפרטורת החדר, טבלו מחצית מהכריכים בשוקולד הלבן, אחת אחת, ותנו לעודפים לטפטף. עבדו במהירות, ולאחר מכן הוסיפו את התוספות או הסוכריות שתרצו להשתמש בהן. חזרו על הפעולה עם 4 הכריכים הנותרים, טבלו אותם בשוקולד החלב וסיימו עם התוספות הרצויות.
הכניסו למקרר למשך 30 דקות לפחות. לאחר מכן תוכלו לאחסן את הס'מורס בטמפרטורת החדר או במקרר עד להגשה!