קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ס'מורס חמאת בוטנים מצופים שוקולד

ס'מורס חמאת בוטנים מצופים שוקולד
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו ס'מורס חמאת בוטנים מצופים שוקולד. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -5 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 883 קלוריות . 854 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו הצעות לקישוט: פיסטוקים, ממרח שוקולד ואגוזי לוז, ריבועי קרקרים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% .נגיסי בננה קפואים מצופים חמאת בוטנים מצופים שוקולד , עוגיות חמאת בוטנים מצופות שוקולד עם פרעצל וחטיפי ס'מורס ופירות יער ליום הס'מורס הלאומי - 10 באוגוסט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 שיפודי מתכת
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מורחים כמות נדיבה של חמאת בוטנים על צד אחד של 8 ריבועי הקרקרים, ולאחר מכן מרחו את ממרח השוקולד-אגוזי לוז על צד אחד של 8 הריבועים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לכריכהלכריכה
פלפל ארבולפלפל ארבול
4
משחילים את המרשמלו על שני שיפודי מתכת וצולים בזהירות על להבה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים מרשמלו קלוי אחד על כל אחד מקרקרי הגרהם המצופים בחמאת בוטנים. מעליהם מניחים את הקרקרים המצופים שוקולד ומחדירים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לכריכהלכריכה
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
שום מולבןשום מולבן
6
המיסו את קליפת השקדים הלבנים ושוקולד החלב בקערות זכוכית נפרדות המונחות מעל מים רותחים. הניחו בצד להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על השוקולד מומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
כאשר התוספות בטמפרטורת החדר, טבלו מחצית מהכריכים בשוקולד הלבן, אחת אחת, ותנו לעודפים לטפטף. עבדו במהירות, ולאחר מכן הוסיפו את התוספות או הסוכריות שתרצו להשתמש בהן. חזרו על הפעולה עם 4 הכריכים הנותרים, טבלו אותם בשוקולד החלב וסיימו עם התוספות הרצויות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
8
הכניסו למקרר למשך 30 דקות לפחות. לאחר מכן תוכלו לאחסן את הס'מורס בטמפרטורת החדר או במקרר עד להגשה!