סאוארברטן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את סאוארברטן. מתכון ללא חלב זה משרת 14 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 305 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-101 היו אומרים שהוא הגיע למקום. צאו לחנות ואספו שימורי שזיפים, חומץ, ג'ינג'רסנפס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 64%. מתכונים דומים: סאוארברטן, סאוארברטן, ו סאוארברטן.
הוראות
מניחים כפות גרגירי פלפל ופלפל אנגלי בשקית בד; לִמְחוֹץ.
מערבבים פנימה מלח; משפשפים על צלי. הניחו בצד. בתנור הולנדי גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת.
באותה מחבת צולים חום בטפטופים, על אש בינונית, מכל הצדדים.
מוסיפים את החומץ, המים, גרגירי הפלפל השלמים, פלפל אנגלי שלם, בצל, עלי דפנה ובייקון שמור; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות. מערבבים שימורים וג ' ינג ' רסנפס; מבשלים 1 שעה יותר או עד שהבשר רך.
צלי צלי לילה בנוזל בישול. רזה שומן.
צלי חום לאט בנוזל בישול עד מחומם דרך, על 1 שעה.
הסר צלי ושמור על חום. מסננים נוזל בישול; מחזירים 3-1 / 2 כוסות למחבת.
שלב מרק וקמח; מערבבים לנוזל בישול. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים. פורסים צלי; מגישים עם רוטב.