סאטה בקלה עם אספרגוס
אם יש לך מיסו, שמן זית, בקלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו מטבל סאטיי.
הוראות
מערבבים מרכיבים במרינדה. להזמין 2 כפות ו marinate cod בשאר (מכוסה, במקרר) במשך 24 שעות. עבור סאטיי.
חנית כל פיסת דגים על שיפוד עץ.
מניחים על מחבת מצופה רדיד מטגן עד caramelizes רוטב, 3 או 4 דקות. לזרוק אספרגוס עם שמן, מלח ופלפל.
מחממים מחבת סאוט (ללא שמן) מעל חום גבוה, 7 דקות.
להוסיף אספרגוס; לטגן את כל הצדדים. סדר אספרגוס על צלחת. למעלה עם בקלה, טפטוף עם מרינדה שמורה, מקשטים עם עירית. (כדי להתאדות אלכוהול, להגדיל סאקה ומירין ל 1 1/4 כוסות כל אחד. מבשלים עד תערובת מופחתת בחצי והוא מתקתק.)
מערבבים מרכיבים במרינדה. להזמין 2 כפות ו marinate cod בשאר (מכוסה, במקרר) במשך 24 שעות. חנית כל פיסת דגים על שיפוד עץ.
מניחים על מחבת מצופה רדיד מטגן עד caramelizes רוטב, 3 או 4 דקות. לזרוק אספרגוס עם שמן, מלח ופלפל.
מחממים מחבת סאוט (ללא שמן) מעל חום גבוה, 7 דקות.
להוסיף אספרגוס; לטגן את כל הצדדים. סדר אספרגוס על צלחת. למעלה עם בקלה, טפטוף עם מרינדה שמורה, מקשטים עם עירית. (כדי להתאדות אלכוהול, להגדיל סאקה ומירין ל 1 1/4 כוסות כל אחד. מבשלים עד תערובת מופחתת בחצי והוא מתקתק.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה