זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף עור עצמות, קורטוב של רוטב חריף, רוטב בוטנים חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מצוין. נסו סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, ו עוף סאטה עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים עוף לרצועות 3-x 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים מיץ לימון ו -6 המרכיבים הבאים בשקית ניילון כבדה, zip-top.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הוסף עוף, ואטום את התיק בצורה מאובטחת. להשרות במקרר 1-1 / 2 שעות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה. חוט עוף על שיפודי עץ 8 אינץ'.