סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף עור עצמות, קורטוב של רוטב חריף, רוטב בוטנים חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מצוין. נסו סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, ו עוף סאטה עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עוף לרצועות 3-x 1/2 אינץ'.
מערבבים מיץ לימון ו -6 המרכיבים הבאים בשקית ניילון כבדה, zip-top.
הוסף עוף, ואטום את התיק בצורה מאובטחת. להשרות במקרר 1-1 / 2 שעות, פונה פעם אחת.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה. חוט עוף על שיפודי עץ 8 אינץ'.
מניחים שיפודים על גיליונות אפייה משומנים, ואופים ב 375 ' במשך 10 דקות או עד שנעשה.
מגישים עם רוטב בוטנים חריף חם.