קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סאכר טורטה

סאכר טורטה
סאכר טורט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי שוקולד, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו Sacher Torte, Sacher Torte, ו Sacher torte (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ'; מניחים מעגל נייר קלף בפנים, וחמאה שגם כן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בקערת מתכת הניח על מים רותחים בעדינות. מערבבים לעתים קרובות עד נמס, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מקציפים את החמאה יחד עם סוכר ממתקים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מערבבים בשוקולד המומס, ואז מכים בחלמונים, אחד בכל פעם. בקערה נקייה, להכות חלבונים ביצה עם סוכר לבן עד נוקשה ומבריק. מקפלים לתוך תערובת שוקולד, ואז לקפל בקמח עוגה, עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
קמח עוגהקמח עוגה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים למחבת springform מוכן, להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים למשוך מן הצדדים של המחבת, וקיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא יבש, כ 45 דקות. מחבת מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קטנה סביב הקצה ולהסיר את הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין על בסיס המחבת. כאשר מגניב, להסיר מחבת, ולהסיר נייר קלף; לחתוך עוגה במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מביאים 1/4 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן. כאשר הסוכר מומס והסירופ ברור, להסיר מן החום ומערבבים 2 כפות רום.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מברשת 1/3 של סירופ על הצד לחתוך של תחתית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
מחית משמש משמר עם 1 כף מים עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני בסיר קטן, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים ברום שנותר, ולאחר מכן להפיץ 1/3 של תערובת ריבה על הצד לחתוך של תחתית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ריבהריבה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מניחים את החלק העליון של העוגה על הקרקעית.
11
מברישים את החלק החיצוני של העוגה עם הסירופ הנותר, ולאחר מכן להפיץ שימורי משמש הנותרים מעל הצדדים; מקררים עד הדובדבן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
12
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס 9 אונקיות של שוקולד על דוד כפול או במיקרוגל עד חלקה. להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן לערבב לתוך שוקולד נמס. קריר מעט, ערבוב לעתים קרובות, עד השוקולד מגיע עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
הגדר את העוגה על מתלה קירור להגדיר מעל גיליון עוגיות או נייר שעווה כדי לתפוס כל טיפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
יוצקים את הדובדבן על גבי העוגה, ולהתפשט בקצוות; לאפשר ציפוי עודף לטפטף דרך המדף. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן מדף הקירור באמצעות מרית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
להעביר צלחת קינוח ולאחסן במקרר. אפשר לעוגה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.