סאכר טורטה
סאכר טורט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי שוקולד, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו Sacher Torte, Sacher Torte, ו Sacher torte (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ'; מניחים מעגל נייר קלף בפנים, וחמאה שגם כן.
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בקערת מתכת הניח על מים רותחים בעדינות. מערבבים לעתים קרובות עד נמס, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
מקציפים את החמאה יחד עם סוכר ממתקים עד שמנת.
מערבבים בשוקולד המומס, ואז מכים בחלמונים, אחד בכל פעם. בקערה נקייה, להכות חלבונים ביצה עם סוכר לבן עד נוקשה ומבריק. מקפלים לתוך תערובת שוקולד, ואז לקפל בקמח עוגה, עד משולב.
יוצקים למחבת springform מוכן, להחליק את החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים למשוך מן הצדדים של המחבת, וקיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא יבש, כ 45 דקות. מחבת מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קטנה סביב הקצה ולהסיר את הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין על בסיס המחבת. כאשר מגניב, להסיר מחבת, ולהסיר נייר קלף; לחתוך עוגה במחצית אופקית.
מביאים 1/4 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן. כאשר הסוכר מומס והסירופ ברור, להסיר מן החום ומערבבים 2 כפות רום.
מברשת 1/3 של סירופ על הצד לחתוך של תחתית העוגה.
מחית משמש משמר עם 1 כף מים עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני בסיר קטן, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים ברום שנותר, ולאחר מכן להפיץ 1/3 של תערובת ריבה על הצד לחתוך של תחתית העוגה.
מניחים את החלק העליון של העוגה על הקרקעית.
מברישים את החלק החיצוני של העוגה עם הסירופ הנותר, ולאחר מכן להפיץ שימורי משמש הנותרים מעל הצדדים; מקררים עד הדובדבן מוכן.
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס 9 אונקיות של שוקולד על דוד כפול או במיקרוגל עד חלקה. להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן לערבב לתוך שוקולד נמס. קריר מעט, ערבוב לעתים קרובות, עד השוקולד מגיע עקביות להפיץ.
הגדר את העוגה על מתלה קירור להגדיר מעל גיליון עוגיות או נייר שעווה כדי לתפוס כל טיפות.
יוצקים את הדובדבן על גבי העוגה, ולהתפשט בקצוות; לאפשר ציפוי עודף לטפטף דרך המדף. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן מדף הקירור באמצעות מרית.
להעביר צלחת קינוח ולאחסן במקרר. אפשר לעוגה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.