קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סאכר טורטה

סאכר טורטה
סאכר טורט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי שוקולד, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו Sacher Torte, Sacher Torte, ו Sacher torte (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה מחבת קפיץ 9 אינץ'; מניחים מעגל נייר קלף בפנים, וחמאה שגם כן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להמיס 4 אונקיות של שוקולד בקערת מתכת הניח על מים רותחים בעדינות. מערבבים לעתים קרובות עד נמס, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים את החמאה יחד עם סוכר ממתקים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מערבבים בשוקולד המומס, ואז מכים בחלמונים, אחד בכל פעם. בקערה נקייה, להכות חלבונים ביצה עם סוכר לבן עד נוקשה ומבריק. מקפלים לתוך תערובת שוקולד, ואז לקפל בקמח עוגה, עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קמח עוגהקמח עוגה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים למחבת springform מוכן, להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים למשוך מן הצדדים של המחבת, וקיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא יבש, כ 45 דקות. מחבת מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קטנה סביב הקצה ולהסיר את הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין על בסיס המחבת. כאשר מגניב, להסיר מחבת, ולהסיר נייר קלף; לחתוך עוגה במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מביאים 1/4 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן. כאשר הסוכר מומס והסירופ ברור, להסיר מן החום ומערבבים 2 כפות רום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מברשת 1/3 של סירופ על הצד לחתוך של תחתית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
9
מחית משמש משמר עם 1 כף מים עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני בסיר קטן, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים ברום שנותר, ולאחר מכן להפיץ 1/3 של תערובת ריבה על הצד לחתוך של תחתית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מניחים את החלק העליון של העוגה על הקרקעית.
11
מברישים את החלק החיצוני של העוגה עם הסירופ הנותר, ולאחר מכן להפיץ שימורי משמש הנותרים מעל הצדדים; מקררים עד הדובדבן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
12
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס 9 אונקיות של שוקולד על דוד כפול או במיקרוגל עד חלקה. להביא את השמנת לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן לערבב לתוך שוקולד נמס. קריר מעט, ערבוב לעתים קרובות, עד השוקולד מגיע עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
הגדר את העוגה על מתלה קירור להגדיר מעל גיליון עוגיות או נייר שעווה כדי לתפוס כל טיפות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
יוצקים את הדובדבן על גבי העוגה, ולהתפשט בקצוות; לאפשר ציפוי עודף לטפטף דרך המדף. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן מדף הקירור באמצעות מרית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
להעביר צלחת קינוח ולאחסן במקרר. אפשר לעוגה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.