סאני-צד-למעלה עשב טארט
סאני-צד-עד מיטת טארט לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך עירית, טרגון, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 44%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שמש צד מיוחד, צד שמש למעלה בורגר, ו את שמש-צד למעלה עוגה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים פנצ ' טה על אש בינונית עד שהיא מבושלת חלקית אך לא פריכה.
הסר למגבות נייר לניקוז. במחבת קטנה מטגנים פטריות ושאלוט בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים טרגון ושרי אם רוצים; מבשלים עוד 1 דקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הגבינות, השמנת החמוצה, המלח והפלפל. הניחו בצד.
על משטח מקומח קלות, נפרשים בצק עלים.
מגלגלים ל -10 אינץ'. 9 אינץ'. מלבן.
העברה ל-15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. זין עם מזלג.
מורחים תערובת פטריות על מאפה עד 1 אינץ'. של קצוות. למעלה עם פנצ 'טה (מניחים פנצ' טה ליד שולי תערובת הפטריות). ציון קצוות של מאפה עם מזלג. מקציפים 1 ביצה ומים; מברישים מעל קצוות המאפה.
אופים בחום 425 למשך 10-12 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
סדקו בזהירות את הביצים שנותרו מחוץ למרכז לכל פינה.
אופים 8-10 דקות יותר או עד שהביצים מתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
להתחיל בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "