סאסי פיאסטה ספגטי
סאסי פיאסטה ספגטי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך בצל, עגבניות משומר, תירס הקרנל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סאסי פיאסטה ספגטי, ספגטי פיאסטה, ו טאקו ספגטי פיאסטה.
הוראות
לבשל ולנקז ספגטי לפי הוראות החבילה; לכסות כדי לשמור על חם.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל ופלפל בשמן 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מוסיפים בשר לאותו מחבת. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז.
מוסיפים בצל ופלפל לבשר; מערבבים היטב. מערבבים בסוכר, תערובת תיבול טאקו, עגבניות, רוטב עגבניות, תירס ופטריות.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.