תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מאודה סאקה עם זנגביל וכרוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, בצל ירוק, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: Sake-הליבוט מאודה עם גזר מקורר, מולים מאודים סאקה עם זנגביל, מיסו ותרד, ו סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק.
הוראות
1
משרים את הכרובית במיץ זנגביל בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' ר
זיתים בשלים שלמים
2
ניקוז.
3
בינתיים, בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף השמן. מחלקים את הכרוב, כרישה וג ' ינג ' ר טרי בין המחבתות ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג ' ינג ' ר טרי
(שמור 1 כף)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מחלקים את הסאקי בין המחבתות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני
5
מוסיפים 4 פילה הליבוט לכל מחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום גבוה עד הדג הוא מוצק, על 10 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.