סאקי-הליבוט מאודה עם זנגביל וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט מאודה סאקה עם זנגביל וכרוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, בצל ירוק, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: Sake-הליבוט מאודה עם גזר מקורר, מולים מאודים סאקה עם זנגביל, מיסו ותרד, ו סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק.
הוראות
משרים את הכרובית במיץ זנגביל בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בינתיים, בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף השמן. מחלקים את הכרוב, כרישה וג ' ינג ' ר טרי בין המחבתות ועונה עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מחלקים את הסאקי בין המחבתות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 4 פילה הליבוט לכל מחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום גבוה עד הדג הוא מוצק, על 10 דקות.
מעבירים את הליבוט והירקות לקערות רדודות.
מקשטים עם כרובית מגולחת בצל ירוק פרוס לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה