סביצ'ה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם בצל, עגבניות, צ'יפס טורטייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת תבשיל לא תגובתי, או פירקס או קרמיקה, מניחים את הדגים, בצל, עגבניות, צ ' ילי, מלח, טבסקו, ואורגנו. מכסים עם לימון ומיץ לימון.
בואו לשבת מכוסה במקרר במשך שעה, ולאחר מכן מערבבים, לוודא יותר מהדגים נחשפים ליים חומצי ומיצי לימון.
בואו לשבת במשך כמה שעות, נותן זמן לטעמים להתמזג. במהלך תהליך השריה, הדגים ישתנו מאפור ורדרד שקוף, לצבע לבן ואטום.
מגישים עם כוסברה קצוצה ופרוסות אבוקדו עם טורטיות מחוממות לטאקו סביצ 'ה או עם צ' יפס טורטייה.