סביצ'ה אבטיח פירות ים
מתכון פירות ים אבטיח סביצ'ה יכול לספק הכמיהה הדרום אמריקאית שלך בסביבה 75 שעות. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 75 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סינר, צדפות ים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, ו Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס).
הוראות
חותכים את הקליפה ואת החריר הלבן מן התפוז עם סכין חיתוך חדה, ולאחר מכן לחתוך קטעים חופשיים ממברנות. קוצצים מספיק קטעים למדוד 1/4 כוס. מערבבים יחד תפוזים קצוצים, מיץ תפוזים, מיץ ליים, אבטיח, זנגביל, בצל, jalapeño (לפי הטעם), ומלח בקערה גדולה.
להביא סיר 1 ליטר שלושה רבעים מלאים מים מלוחים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף צדפות. הפחת את החום לצדפות חשופות ומבושלות עד שזה עתה בושל, כ -1 דקה.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. להחזיר מים בסיר לרתיחה ולגנוב שרימפס באותו אופן.
מסננים שרימפס במסננת ומעבירים לקערת קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים צדפות ושרימפס היטב ויבש טפיחה.
מוסיפים צדפות, שרימפס, לובסטר, ונענע לתערובת אבטיח וזורקים לשלב, ואז מתבלים עם מלח. סביצ 'ה צ' יל, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מגישים סביצ 'ה עם עלי חסה בצד (להשתמש בכפית מחוררת להעביר סביצ' ה לחסה).
* סביצ ' ה יכול להיות מקורר עד 3 שעות.