קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

סביצ'ה אמנון

סביצ'ה אמנון
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. וזה מצוין. מתכונים דומים: סביצ'ה אמנון, סביצ'ה אמנון, ו סביצ'ה אמנון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את האמנון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את מיץ הסיד על הדגים ומערבבים בעדינות לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר עד שהדגים לבנים לאורך כל הדרך, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
הסר מהמקרר ולנקז את מיץ הסיד, בעדינות לסחוט את הדג עם הידיים. זרוק את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים את העגבניות, המלפפון, הבצל והכוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את מיץ צדפות-עגבניות ורוטב חריף וצ ' ילה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
מורחים את tostadas בנדיבות עם מיונז העליון עם סביצ ' ה. מסדרים את פרוסות האבוקדו על גבי הסביצ ' ה ומגישים מיד עם פלחי הלימון לצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
סיד טריזסיד טריז
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
TostadasTostadas
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
שים את טורטיות על מחבת הגריל או הגריל, ולתת להם להתייבש עד שהם פריכים. ניתן להחליף tostadas שנרכש.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
TostadasTostadas
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.