סביצ'ה דג חרב דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית בדרום אמריקה. אם יש לך עלי דפנה, מיץ תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים swordfish לריבועים 1/2 אינץ'. במיכל מתכתי לשלב את הדגים ומיץ ליים כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
דג חרב
ממתק תמנון בריט
2
תן להשרות במשך 30 דקות במקרר.
3
מסננים ומשליכים מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
4
מעבירים את הדג לקערת ערבוב. בקערה לשלב swordfish עם 1 כף מיץ לימון ואת שאר החומרים. לזרוק היטב להירגע לפחות שעה או כל עוד לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
דג חרב
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
הסר עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6
מגישים קר בכוסות צוננות או על צלחות מרופדות חסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.