לך לחנות ותביא פלפל, אורגנו, פילה סנאפר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סביצ'ה מקסיקני, סביצ'ה מקסיקני, ו סביצ'ה מקסיקני פיקנטי.
הוראות
1
קוביות הדגים(כקוביות 1/2 אינץ ' אם באמצעות שרימפס להשתמש שרימפס ניקה).להשרות דגים במיץ לימון במקרר לילה (שלב זה מבשל את הדגים).מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
2
יוצקים את רוב מיץ הסיד (פשוט להשאיר אותו לח).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
3
מוסיפים את שאר החומרים למעט חסה, אבוקדו וזיתים. לעשות את זה רצוי כמה שעות לפני ההגשה & להכניס למקרר.לזרוק היטב ולסדר קערות מנה בודדות כי הם מרופדים עם עלי החסה.אם אתה רוצה לקשט עם אבוקדו פרוס זיתים שחורים פרוסים.