לך לחנות ותביא פלפל, אורגנו, פילה סנאפר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סביצ'ה מקסיקני, סביצ'ה מקסיקני, ו סביצ'ה מקסיקני פיקנטי.
הוראות
1
קוביות הדגים(כקוביות 1/2 אינץ ' אם באמצעות שרימפס להשתמש שרימפס ניקה).להשרות דגים במיץ לימון במקרר לילה (שלב זה מבשל את הדגים).מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
2
יוצקים את רוב מיץ הסיד (פשוט להשאיר אותו לח).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
3
מוסיפים את שאר החומרים למעט חסה, אבוקדו וזיתים. לעשות את זה רצוי כמה שעות לפני ההגשה & להכניס למקרר.לזרוק היטב ולסדר קערות מנה בודדות כי הם מרופדים עם עלי החסה.אם אתה רוצה לקשט עם אבוקדו פרוס זיתים שחורים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ